Uudet henkilöautot

MICRA

INNOVATIIVINEN KAUPUNKIAUTO NISSANILTA

Täysin uusi Nissan MICRA asettaa pikkuautojen standardit koetukselle sekä muotoilun että mukavuuden ja suorituskyvyn osalta. Viidennen sukupolven MICRA tarjoaa odottamattoman elämyksen, sillä se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän näyttävää ja laadukasta muotoilua, älykkäitä toimintoja ja ketteriä ajo-ominaisuuksia.

Alkaen 15 391 €

UUSI E-NV200 EVALIA

TÄYSIN SÄHKÖTOIMINEN AUTO HENKILÖKULJETUKSEEN

Kompakti, monipuolinen ja tilaa jopa seitsemälle tarjoava Nissan e-NV200 Evalia on täydellinen valinta sinulle ja perheellesi. Täysin sähkötoimisen ja uuden, suuremman 40 kWh:n akun tarjoaman pidemmän toimintamatkan ansiosta säästät käyttökustannuksissa ja pääset yhdellä latauksella entistä kauemmas.

Alkaen 45 102 €

X-TRAIL

LUOTU PERHEILLE

Koe perhe-elämän seikkailut suuremmassa ja rohkeammassa crossoverissa, jonka ominaisuuksiin kuuluu kaikki tarvittava: urheilullinen muotoilu, huippuluokan suorituskyky, edistyksellinen teknologia, mukavuus ja käytännöllisyys.

Alkaen 31 591 €

QASHQAI

LUPA ODOTTAA ENEMMÄN

Älykkyys on kaunista, minkä todistaa myös alkuperäisen crossover-mallin uusi virtaviivainen muotoilu. Nissan QASHQAI yhdistää näyttävän ulkonäön uusimpaan teknologiaan tehden ajamisesta nautinnollisempaa kuin koskaan.

Alkaen 23 896 €

JUKE

Tyylikäs urbaani crossover

Nissan JUKE yllättää tilavuudellaan: reilusti tilaa jopa viidelle matkustajalle matkatavaroineen. Taittamalla istuimet alas voit kolminkertaistaa matkatavaratilan JUKEn sisällä ja säätää tilan juuri tilanteeseen sopivaksi.

Alkaen 19 950 €

Uusi LEAF

SIMPLY AMAZING

Kulje kaikkialle ja kauemmas – Uusi Nissan LEAF tarjoaa kaiken, mitä tarvitset. Nauti varmuuden tunteesta, huippuluokan yhdisteltävyydestä ja innostavasta ajokokemuksesta 100 % sähköautolla, joka tekee elämästäsi vaivattomampaa.

Alkaen 37 670 €

Uudet hyötyajoneuvot

NAVARA

SYNTYNYT LUJAKSI, TEHTY FIKSUKSI

King Cab- tai Double Cab -mallina tarjolla olevassa Nissan NAVARA 4×4 -pick upissa on kaikki: vahva ja tehokas moottori, vankka ja kehittynyt alusta sekä Nissan-crossovereiden mukavuus ja innovatiivinen teknologia. NAVARA on fiksu auto vapaa-aikaan tai monipuolinen työväline, siis mitä ikinä haluatkin sen olevan.

Alkaen 33 549 €

NV300

JOUKKUEESI TÄHTIPELAAJA

Valitse haluamasi Nissan NV300: Van, Crew Van tai Combi. Ne kaikki tarjoavat vaihtoehtoja ja joustavuutta, mutta kaikilla NV300-versioilla on samat loistavat ominaisuudet: alhaiset käyttökustannukset, suuri kuormatila sekä edistyneitä ominaisuuksia, jotka tekevät päivästäsi helpomman.

Alkaen 32 162 €

NV400

TÄYSIKOKOINEN PAKETTIAUTO KAIKKIIN TARPEISIIN

Etsitkö hyötyajoneuvoa, joka on vahva ja luotettava, jossa on suuri ja kätevä kuormatila, tilava ohjaamo sekä tehokas ja taloudellinen moottori? Saammeko esitellä: Nissan NV400. Monipuoliset sisätilat, useat päällirakennevaihtoehdot ja Nissanin tunnettu voima ja laatu tekevät rohkean tyylikkäästä isosta NV400-pakettiautosta ihanteellisen kumppanisi.

Alkaen 31 607,97 €

NV200

MONIA TOIMIALOJA, YKSI KOMPAKTI PAKETTIAUTO

Nissan NV200 -pakettiauto on kestävä työhevonen liiketoimintaasi ja se toimitetaan aina viiden vuoden takuulla. Vaikuttavan kuormauskapasiteettinsa ansiosta tämä pieni pakettiauto pystyy suurempiinkin tehtäviin. Kun sinulla on tarve kuljettaa sekä matkustajia että tavaroita, Nissan NV200 Combi vastaa tarpeisiisi.

Alkaen 23 117,45 €

UUSI E-NV200

TÄYSIN SÄHKÖTOIMINEN, 100-PROSENTTISEN JOUSTAVA PAKETTIAUTO

Uusi 40 kWh:n akku ja pidempi toimintamatka tekevät Nissan e-NV200:sta täydellisen ratkaisun yritysten erilaisiin haasteisiin. Nollapäästöjen ja hiljaisuuden ansiosta pääset alueille, joihin polttomoottoriajoneuvoilla ei ole pääsyä. Sen lisäksi alhaisten käyttökustannuksien avulla, uusi Nissan e-NV200 -sähköpakettiauto vie liiketoimintasi pidemmälle – edullisemmin.

Alkaen 37 532 €